![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem początkujący ale to naprawdę początkujący. Mam prośbę. Mam taki kod przycisku pokazywania i ukrywania hasła. Ma on przypisaną ikonę 'eye' gdzie scieżka do ikony jest zapisana w pliku ext.css .eye { background-image: url(../icons/eye.png) !important; } Chciałbym dorobić do tego przycisku że jak klikam w niego to zmienia sie ikona. Czyli najpierw jest napis na przycisku show password i ikona o nazwie show_pass.png a jak w niego klikam to przycisk ma napis Hide password i ikona wtedy się zmieni na hide_pass.png Postać scieżki do ikon w pliku ext.css to są takie: .showPass{ background-image: url(../icons/show_pass.png) !important; } .hidePass{ background-image: url(../icons/hide_pass.png) !important; } A to kod przycisku obecnie w pliku idnode.js: if (conf.hidepwd) { buttons.push('-'); abuttons.add = new Ext.Toolbar.Button({ tooltip: 'Show or hide passwords', iconCls: 'eye', text: 'Show passwords', disabled: false, handler: function() { conf.showpwd = !conf.showpwd ? true : false; this.setText(conf.showpwd ? 'Hide passwords' : 'Show passwords'); roweditor_destroy(); roweditor(select.getSelected()); } }); buttons.push(abuttons.add); } Dopisałem takie coś ale jednak źle strzelam bo nie działa: if (conf.hidepwd) { buttons.push('-'); abuttons.add = new Ext.Toolbar.Button({ tooltip: 'Show or hide passwords', //iconCls: 'eye', text: 'Show passwords', disabled: false, handler: function() { conf.showpwd = !conf.showpwd ? true : false; this.setText(conf.showpwd ? 'Hide passwords' : 'Show passwords'); roweditor_destroy(); roweditor(select.getSelected()); function iconpwd() { if (conf.showpwd == false) { iconCls: 'showPasswords'; conf.showpwd = true; } else { iconCls: 'hidePasswords'; conf.showpwd = false; } } } }); buttons.push(abuttons.add); } Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:12 |