![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem mam zapytanie do bazy, które częściowo działa a częściowo nie Mam 2 pola typu select w formularzu z których pobieram dane i je przesyłam na kolejną stronę
i jak sobie wyrzucam dane przy pomocy $_GET z linka to mi się zawsze wyświetlają odpowiednio przekazane zmienne W tabeli mam załóżmy 3 kolumny i 2 wiersze Grupa | Opis | Rodzaj Ulotka A6 - 105 x 148 mm | Kreda błysk 130g | Ulotki Ulotka A6 - 105 x 148 mm | Kreda błysk 130g + lakier dyspensyjny | Ulotki I teraz zapytanie moje w php jest takie:
Co robię zatem źle gdyż: - jak z selectów wyrzucę odpowiednio i prześlę dane gdzie jedno z pól jest --> Kreda błysk 130g to pojawia się tabela z danymi i je wyświetla w tabeli wszystko jest OK - ale jak wybiorę tą drugą opcję czyli --> Kreda błysk 130g + lakier dyspensyjny to jest pusty wynik zwracany Jakieś podpowiedzi?? linki, które prowadzą do wyniku wyszukiwania wyglądają następująco: jakistamadres.pl/dodajTabela.php?RodzajProduktup=Ulotka A6 - 105 x 148 mm&Opisp=Kreda błysk 130g&NazwaProduktup=Ulotki <-- Ten link jest ok i wyświetla tabelę jakistamadres.pl/dodajTabela.php?RodzajProduktup=Ulotka A6 - 105 x 148 mm&Opisp=Kreda błysk 130g + lakier dyspensyjny&NazwaProduktup=Ulotki <-- Ten link nie wyświetla wyników ale też nie wywala błędu Zapytanie jest to samo tylko zmienia się parametr &Opisp. Może ten "+" coś psuje?? Nie mam już pomysłu ..... Ten post edytował pikasso 27.10.2014, 14:17:55 -------------------- https://krasniej.pl Kancelaria Adwokacka Gocław Warszawa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:31 |