![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 16 Dołączył: 20.02.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Dziś dopiero przypomniało mi się o GIODO w połowie projektu. Chciałbym zapytać Was - ludzi doświadczonych, może ktoś miał już styczność z tą instytucją, czy zgłaszanie zbioru danych osobowych samemu jest trudne? Widziałem wiele razy ogłoszenia, że ktoś zapłaci za zgłoszenie do GIODO, i były to kwoty 1-2 tyś. zł. Czytam sobie teraz w necie, niby fajnie ok, a tu jakieś dokumenty trzeba - polityka bezpieczeństwa i instrukcja zarządzania systemem informatycznym, jakiś audyt musi firma przeprowadzić (także $$$). Aż ręce mi opadły... Ledwo uda mi się jakieś drobne pieniądze załatwić na start projektu a tu jakieś GIODO z 1-2 tyś. zł trzeba by mieć. Na stronie mojej z takich danych to użytkownik musi przy rejestracji podać swoje Imię, Nazwisko oraz wybrać z listy swoje Miasto/Miejscowość, a także może ustawić sobie zdjęcie profilowe. Poradźcie coś proszę bo nie mam pojęcia co zrobić - myślałem niedawno, że lipa będzie z zakładaniem firmy gdyby była potrzeba, ale to GIODO jest gorsze (droższe) niż ten cały porypany ZUS...
Ten post edytował adrianpl20 26.10.2014, 14:39:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:06 |