Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> GIODO - i co tu zrobić?
adrianpl20
post 26.10.2014, 14:38:28
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam. Dziś dopiero przypomniało mi się o GIODO w połowie projektu. Chciałbym zapytać Was - ludzi doświadczonych, może ktoś miał już styczność z tą instytucją, czy zgłaszanie zbioru danych osobowych samemu jest trudne? Widziałem wiele razy ogłoszenia, że ktoś zapłaci za zgłoszenie do GIODO, i były to kwoty 1-2 tyś. zł. Czytam sobie teraz w necie, niby fajnie ok, a tu jakieś dokumenty trzeba - polityka bezpieczeństwa i instrukcja zarządzania systemem informatycznym, jakiś audyt musi firma przeprowadzić (także $$$). Aż ręce mi opadły... Ledwo uda mi się jakieś drobne pieniądze załatwić na start projektu a tu jakieś GIODO z 1-2 tyś. zł trzeba by mieć. Na stronie mojej z takich danych to użytkownik musi przy rejestracji podać swoje Imię, Nazwisko oraz wybrać z listy swoje Miasto/Miejscowość, a także może ustawić sobie zdjęcie profilowe. Poradźcie coś proszę bo nie mam pojęcia co zrobić - myślałem niedawno, że lipa będzie z zakładaniem firmy gdyby była potrzeba, ale to GIODO jest gorsze (droższe) niż ten cały porypany ZUS...

Ten post edytował adrianpl20 26.10.2014, 14:39:28
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:06