![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywala mi 1 błąd w 42 linijce i 6 błędów w 45. Nie mam pojęcia co jest nie tak. Ten post edytował nygus9928 24.10.2014, 17:58:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż przykładowy $elem
albo lepiej,
-------------------- Cytat There is a Bundle for that Lukas Kahwe Smith - October 31th, 2014 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Notice: Undefined index: loggedin in C:\xampp\htdocs\1\inc\functions.php on line 61 wywala mi całkiem strone Ten post edytował nygus9928 24.10.2014, 18:49:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Nie mam pojęcia co jest nie tak. Toz wyraźnie ci napisalo, że dobierasz sie do inedksu 1, ktory nie istnieje.w 42 i w 45 masz: $this->temp_elem = substr($this->arr_elem[1], 0, -1); if(in_array($this->arr_elem[1] ,$this->arr_type)) No i wszystko sie zgadza, bo w tych wlasnie linijkach dobierasz sie do indeksu 1. Komunikat bledu wyraźnie ci mowi, ze taki index nie istnieje. Czego nie rozumiesz? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Toz wyraźnie ci napisalo, że dobierasz sie do inedksu 1, ktory nie istnieje. w 42 i w 45 masz: $this->temp_elem = substr($this->arr_elem[1], 0, -1); if(in_array($this->arr_elem[1] ,$this->arr_type)) No i wszystko sie zgadza, bo w tych wlasnie linijkach dobierasz sie do indeksu 1. Komunikat bledu wyraźnie ci mowi, ze taki index nie istnieje. Czego nie rozumiesz? Ok. Nie sprecyzowałem. Widzę błąd i co oznacza. Pytanie co powinno być tym elementem. To kawałek kodu z control panelu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Tu:
$this->arr_elem = explode("-",$elem); tworzysz tę nieszczesną tablice. Widac czasami, elem nie zawiera - przez co tworzy się tylko jeden element o indeksie 0. Nie wiem czy to prawidlowe czy nie, ze brak tam -. To twoj panel i powinienies to wiedziec a nie ja. Jesli to prawidlowe, ze nie ma tam -, to poprostu zanim zaczniesz leciec do elementu 1, sprawdzaj czy taki istnieje. Jesli to nie prawidlowe, ze nie ma tam -, to szuka bledu gdzies tam... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 08:39 |