![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jw. poszukuję programistów, oferuję zdobycie praktycznego doświadczenia, naukę i w przyszłości formę zatrudnienia.
Aktualnie rozwijam swoją firmę, roboty jest dużo, a czasu mało. Jeśli ktoś chce być programistą, posiada podstawowe umiejętności, lecz nie dysponuje zbytnim doświadczeniem, jest młody, od 15 do 20 roku życia, to zapraszam do kontaktu, sam zaczynałem pracować gdy miałem 14 lat, więc wiek nie jest powodem do dyskryminacji. Jeśli myślisz logicznie, masz dobre oceny z matematyki, a programowanie jest twoją pasją, napisz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pozdrawiam serdecznie, Mateusz Krauze email: matius111111@gmail.com Ten post edytował Matius90 24.10.2014, 15:24:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli szukasz Taniej siły roboczej ? A raczej darmowych jeleni?
To mam pomysł. Ja przygarnę Ciebie za free w zamian za rozwój (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polska .....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polska ..... raczej zbyt prosty dostęp do internetu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zapewniam cie że nie jest to polska przywara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) btw. to jeszcze nic -> ostatnio widziałem ogłoszenie "zlecę wykonanie portalu na gotowym skrypcie symfony" z budżetem 200 zł (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zleceniodawca pochodził gdzieś z Europy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:01 |