![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam bardzo dziwny (przynajmniej mi się wydaje bardzo dziwny) problem.
i
gdy wchodzę na stronę przedmiotu lub ją odświeżam to działa super. Jeśli natomiast ajaxem prześle dane to już wywala bład I odwrotna sytuacja. Jak mam to po przesłaniu ajaxem danych działa ok a jak wchodzę lub odświeżam stronę to wywala bład. O co chodzi? ![]() Ten post edytował kamilo818 20.10.2014, 14:49:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Widac wyraznie, ze normalnie przez przegladarke odpalasz inny skrypt glowny, a ajaxem inny. Oba skrypty są na roznych poziomach, stad sciezka względna ../page raz jest poprawna a raz nie.
Albo ajax i przegladarke odpalaj zawsze z tego samego skryptu glownego Albo uzywaj sciezek BEZWGLEDNYCH -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ścieżka bezwzględna załatwia problem. Dzięki.
Nie wiem jak sprawdzić nawet który skrypt kiedy odpalam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie wiesz co wpisales w przegladarce w pasku adresu?
Nie wiesz co wpisales jako adres dla AJAX? No nie zartuj sobie. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
A o to chodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
No a o co innego mogło chodzic?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Trudne pytanie. W każdym razie sprawa załatwiona.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:47 |