![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewnien problem z moim panelem z ukrytą treścią. Znalazłem w sieci skrypt Pana Laskowskiego , działa super bez problemów... Niestety owy skrypt był stworzony jedynie dla jednego użytkownika, ja muszę go przerobić tak aby paru userów mogło z niego korzystać przyczym każdy będzie miał inna treść po zalogowaniu. Wszystko co potrzebne jest zawarte w pliku hide.php
I to super działa lecz tylko dla użytkownika admin Aby dodać kilku userów autor skryptu polecił użyć takiego kodu:
Zmieniłem więc treść pliku hide.php na taki:
Ale tu już pojawił się problem.. Po zalogowaniu na usera admin strona ciągle się przeładowywyuję z pliku hide.php na index.php i odwrotnie.. Czego to może być winą? Prosiłbym o jakieś wskazówki ewentualnie wskazanie co poprawić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuć w ostatniego else
var_dump($_SESSION); i zobaczysz co tam masz. Bo na bank (a przynajmniej 98%) nie ma tam klucza login |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamień login na user
|
|
|
![]()
|
|
Błąd: ? :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:56 |