![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 1 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, po załadowaniu strony wyświetlam userowi popupa z reklamą, chciałbym aby miał możliwość zaznaczenia opcji, nie pokazuj ponownie tej informacji. Chciałbym zastosować do tego ciasteczko, ale...... tu mam problem. Tworzę ciacho:
dla testów zastosowałem komunikat Ciastko zostało właśnie wysłane kiedy nie ma ciastka i wyświetla mi się za każdym razem. co mam nie tak? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:
@Daimos w sumie też może być. Ciastko po prostu się nie tworzy. Ten post edytował Forti 18.10.2014, 11:33:47 -------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie problem z nagłówkami -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 1 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<?PHP
ini_set( 'display_errors', 'On' ); error_reporting( E_ALL ); ?> nie wyświetla mi żadnych błędów, jak mogę to jeszcze sprawdzić? nadmianiem, że ciastka tworzone przez facebooka oraz informacja o "cookies" są generowane prawidłowo ok ciastko już mi się tworzy, podpowiedzcie mi jeszcze jak przypisać zaznaczonego checkboxa do wartości w ciachu. ktoś zaznacza nie pokazuj mi więcej i value z checkboxa zapisuje się do ciastka |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak kliknie aby nie pokazaływało się (czy tam jak nazwiesz button) to tworzysz sobie po prostu ciastko a później przy refresh sprawdzasz warunkiem czy istnieje ciastko. Nie rozumiem problemu
![]() -------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:54 |