![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie Panie i Panowie, mam taki problem. Otóż dysponuję skryptem, który zainstalowałem na domenie głównej i wszystko ładnie pięknie działa i pokazuje. Ten sam skrypt w ten sam sposób zainstalowałem w podkatalogu podpiętym pod subdomenę domeny głównej, jako odrębny serwis, z odrębną bazą danych - pokazuje wszystko na stronie głównej oraz podstrony w postaci domena.pl/podstrona ale jeśli już jest podstrona do której prowadzi zapis mod_rewrite dający "przyjazny link", np.
CODE RewriteRule ^strona/(.+)/([0-9]+)/?$ strona.php?page=strona&strona_id=$2 to wyskakuje biała strona z błędem: No input file specified. O co może chodzić? Na głównej domenie wszystko działa, to samo na subdomenie już nie działa do końca poprawnie. Czy zapis localhost, który mam w pliku config łączącym mnie z bazą danych pod subdomeną też działa, czyt tylko na domenie głównej? Może tu jest problem? Gdzie robię błąd? Ktoś coś się domyśla?
Ten post edytował massiv 16.10.2014, 12:01:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:27 |