![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
z racji tego, że jestem tu nowy: Witam! ![]() a teraz przejdźmy to mojego problemu. Od tygodnia próbuje coś z tym zrobić, ale nie mam pomysłu. Mam projekt gry. Rozmiary: 1920x1080 Jest to ramka, która musi się dopasować do ekranu: tzn. nie może się rozciągać, musi być w miare na cały ekran ale nie może ucinać.. A w związku z różnymi rozdzielczościami coś mi nie idzie. Czy ktoś mógłby mi coś poradzić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 1 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witamy
![]() W CSS
A żeby cała ramka była wyświetlona do krawędzi okna; Nie rozumiem; w jaki sposób ma się nie ucinać? I w jaki sposób ma się nie rozciągać? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba troszke źle napisaem :/
Mam obrazek o wymiarach 1920x1080. Na tym obrazku jest ramka (narysowana) z grą. Wykombinowałem, że można ustawić 'background-size:contain' co będzie skalowało mi obraz ramki do przeglądarki, ale wtedy nie mogę umieszczać przycisków itd. ponieważ obrazek ciągle zmienia swój rozmiar :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:18 |