![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2013 Skąd: O-ka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z projektem napisanym od początku w Symfony2 w wersji 2.5.4, mianowicie na serwerze home.pl (na localu wszystko jest OK) w środowisku produkcyjnym wszystkie ścieżki przekierowują na główną stronę, nawet gdy wpisze nie istniejącą ścieżkę strony. W developerskim działa wszystko jak należy. Czytałem o problemach z serwer home.pl i symfony2, ale nie znalazłem rozwiązania na to. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź logi, samo raczej nie przekierowuje, lub też bez powodu nie przekierowuje. Nie wiem czy samo home tutaj ma coś do tego..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2013 Skąd: O-ka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem na pewno zależy od hostingu home.pl , bo na localu i na innym serwerze wszsytko dobrze działa.
Przypadkowo znalazłem co powoduję problem, ale nie wiem czy komenterzowaniem tego nie powoduje innych problemów: /web/.htaccess
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 07:07 |