![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam nietypowy problem, polegajacy na tym ze gdy wyciagne link z kodu zródłowego strony do kanału RSS to po wklejeniu go do jakiego kolwiek czytnika to jest problem z godzina publikacji nowego ogłoszenia o dokładnie 2 godziny. domyslam sie ze to problem z strefa czasowa GMT. przeciez nie zmodyfikuje kodu zródłowego... chyba ze sie myle?? nie znam sie na programowaniu dlatego licze na czyjąś pomoc i pomysł jak rozwiazac problem, piszac odpowiedz prosze to jakos łopatologicznie wytłumaczyc ... jak pisałem nie znam sie na programowaniu i php. ![]() pozdrawiam. Ten post edytował rydzyk673 6.10.2014, 18:22:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg.mnie czasy się zgadzają z serwisem <->rss
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Wg.mnie czasy się zgadzają z serwisem <->rss No chyba nie do konca.Z ostatniej chwili, ogloszenie pojawilo się o 9.57 naszego czasu, zas OLX w swoim RSS podaje czas GMT i niestety pisze tak: Mon, 06 Oct 2014 09:57:25 GMT czyli ze niby dodano o 9.57 GMT czyli u nas o 11.57. Nic wiec dziwnego, ze u rydzyk673 w czytnikach czas się źle wyswietla. OLX powinien podawac ten czas o tak: Mon, 06 Oct 2014 07:57:25 GMT wtedy by się wszystko zgadzało. Tak wiec drogi rydzyk673 to nie Twoja wina, tylko wina OLX, ktory źle podaje czas. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Coż... do OLX już napisałem
![]() Nie, nie ma sensu tego poprawiac. Jesli w olx siedzą poważni ludzie, to problem powinien zostać poprawiony za godzinkę. Jak nie..... jak nie, to po zostaje ci w Twoim czytniku powieidziec, ze jestes w strefie GMT a nie Europe/Warsaw ![]() edit: No i poprawili ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Cytat dziwne ze teraz dopiero to naprawili Bo pewnie wczesniej nikt tego nie zgłaszał.Swoją drogą zastanawia mnie czy poprawili to porządnie... Bo w tej chwili zamienili GMT na CEST, I jesli wpisali to na stale, to jak przejdziemy na czas zimowy, to znowu będą godziny źle leciały ![]() ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:42 |