![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie. Mianiowicie zastanawiam sie jak stworzyc cos w stylu "pizzaportal. Pl" jak dziala taka wyszukiwarka ? Da sie to w jakis sposob latwo i szybko napisac?
Jaki jezyk do tego potrzebny? Dodam ze znam sie na html + w podatawowym stopniu css i jestem w trakcie uczenia sie C++ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wg. mnie, porządnie powinieneś opanować bazy danych i PHP, ale jeśli to miałby być profesjonalny portal, to czeka Cię dużo nauki. C++ tutaj nie zda się na nic, no może wniesie pojęcie o programowaniu, ale to tylko tyle, do samej realizacji się nie przyda.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli rozumiem ze jestem w ciemnej dup**e
![]() Chcemy z kumplem stworzyc wyszukiwarke mechanikow samochodowych w sieci ale nie mamy zielonego pojecia jak sie za to zabrac i od czego zaczac. Nie mam nawet zadnego zrodla zeby podgladnac mniej wiecej jak to wyglada |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Czyli rozumiem ze jestem w ciemnej dup**e Nic dodac, nic ując
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Zna sie moze ktos w was na tym ?
Albo gdzie moglbym szukac tego jak zacZac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie, naforum php nikt sie nie zna jak w php napisac prostą wyszukiwarke
![]() Od czego zaczac? Od podstaw php, podstaw mysql oraz postaw php+mysql. Pelno tego w necie, po polsku, za darmo -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ok dzieki. Biore sie do roboty.
P.s. Jedyne forum na ktorym udzielil mi ktos jakiejkolwiek odpowiedzi Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na zdrowie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:34 |