![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 6 Dołączył: 25.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest możliwe w jakiś sposób wykonanie takiego kodu bez błędu o nie poprawnym formacie danych JSON (SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data) lub nie wyświetlania się (niczego) wyniku?
jest jakiś przykładowy plik php: wiem, że można po stronie javascriptu potem podejrzeć dane ale jak to zrobić po stronie php (bez używania exit;)? Chce żeby ten print_r wyświetlil się w odpowiedzi serwera Ten post edytował wpaski 3.10.2014, 11:16:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Konsola Firebug w FIREFox i widzisz co wysyla ci php...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 6 Dołączył: 25.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem ale nie może być print_r bo wtedy nic nie wysyła, musi być poprawny format JSONOWY wysyłany:
Kod { "key": "value", "array": ["el1","el2","el3"] } a ja chce zrobić coś żeby te print_r zadziałało Ten post edytował wpaski 3.10.2014, 11:25:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ale nie może być print_r bo wtedy nic nie wysyła Co ty bredzisz.... PHP wysyla zawsze, niezaleznie jakie glupoty tam wstawisz... Mowie ci: konsola FIREBUG i tam widzisz wszystko co odbiera AJAX. I jak spojrzysz w odpowiedz serwera, to zobaczysz ze twoj print_r wyslal co mial wyslac. A to ze tego potem js nie potrafi przetrawic, to normalna sprawa, skoro wysylasz mu skaszaniony JSON -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ahh, no tak, racja, mój bląd. a da się to jakoś wypluć na ekran też? czyli nie używając firebuga
|
|
|
![]()
|
|
Na ekran? Ajaxem?
Odbieraj to jako HTML czy zwykly tekst i wstawiaj gdzie chcesz. Tylko po co? Zrozumialem, ze to są dane do debugownaia, czyli ze w danej chwili chcesz cos sprawdzic. Jesli zas to są normalne dane, to wywalaj je wszystkie przez json_encode jako jedna tablica i po problemie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:57 |