![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Webkonto.us
1. Pojemność: 50MB. 2. Transfer: 1GB. 3. Obsługiwane języki: php, MySQL, CGI, Perl 4. Dodatkowe dane: rozbudowane narzędzie cPanel (m. in. menadżer plików, info o koncie, narzędzia administracyjne), szybki, nieskończona ilość baz. Deluxe Host 1. Pojemność: 100MB. 2. Transfer: 300GB. 3. Obsługiwane języki: php, MySQL 4. Dodatkowe dane: bez reklam, średni/szybki... Aktualnie serwis CompMaster mam na serwerze Webkonto.us, lecz tam mam tylko 1GB transferu miesięcznie. Gdybym chciał postawić forum, transfer byłby bardzo szybko zjadany. Zastanawiam się nad przeniesieniem serwisu na dHost.info. Jak myślicie? Który lepszy? Ważna jest też szybkość. Może są lepsze? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Darmowe to darmowe ....
Rozsadniej jest poszukac jakiegos sponsora albo wrzuci forum na 1 hosting a strone na 2gi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko jaki? Forum ma być połączone z co najmniej dwoma serwisami. Będzie OK, jak postawię samo forum na dHost?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Polaczone czyli co? wspolne dane logowanie czy jak?
|
|
|
![]()
|
|
To, że np. będą działy dot. tych serwisów i odnośniki do nich. Nazwa forum to tak ogólnie: Forum Komputerowe.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej dhost będzie lepszy. Mają tam czasami ostro zawalone łącze, ale jeśli chodzi o transfer/msc, to mają naprawdę wysoki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
webkonto.us ma chyba jakieś problemy techniczne ostatnio? u mnie nie chodzi :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2004 Skąd: Legnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej
nowy więc witam wszystkich dhost - przez ostatnie 2 miesiące spisywał się nieźle (na samym początku był dość wolny potem dostał kopa) - mam tak stronkę na mambo z niewielkim forum - aktualnie mam prawei 2000 wizyt, więc nie jest to jakiś mocno obciążony serwis... oblukaj www.shadowrun-polska.prv.pl - stoi na dhoscie właśnie, aktualnie jest wolna ale może jak przeczytasz już będzie śmigać ![]() jednak ostatnio (2-3 dni) zdarzają się im mocne przywieszki... nie wiem może to chwilowe, na plus można zaliczyć fajną społeczność na forum dhosta - szybko reagujący admin i jego pomocnicy... jestem zadowolony generalnie pozdrówki -------------------- palikowski.net - zaplątany w sieć | basoofka.net - basowi gitarzyści mile widziani | elimu.pl - cms/lamp - wideo instruktaże
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 10:02 |