![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 17.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Napisałem skrypt w którym użytkownik podaje ilość obrazków do wyświetlenia następnie podaje numerek tego obrazka (od 1 do 5) a na koniec podaję z czego ma składać się linia oddzielająca te obrazki. Mój problem polega na tym że po podkreśleniu obrazka wyświetla mi się "undefined" przypuszczam że mam błąd w funkcji, i jeszcze mam problem ze sprawdzeniem zakresu podawanego numeru obrazka (zakres 1-5) jak wpisze 6 to skrypt się kończy a chciałbym aby wyświetlała się informacja jak w przypadku podania złego zakresu ilości obrazków Kod: Tutaj lub
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to chodzi?
http://jsfiddle.net/h7xnwsct/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 17.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Też, ale jeszcze chodzi mi o to że jak wpisuje się numer obrazka do wyświetlenia to ma się wyświetlić komunikat o złym zakresie tak jak w przypadku podania złego zakresu ilości obrazków
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 21:42 |