![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dostałem do modyfikacji pewną stronę. Wszystko co zostało mi zlecone w głównej mierze jest skończone. Ale strona operuje na sesjach i chciałbym zrobić jedną rzecz. Mianowicie strona jest na domenie jakasdomena.pl, panel administracyjny pod jakasdomena.pl/folder/. Gdy zaloguje się na podstronie panelu adminisracyjnego wszystko leci na sesji ... i teraz chcę, aby po zalogowaniu się i operowaniu w panelu administracyjnym, po przejsciu na adres jakasdomena.pl sesja wciaz byla aktywna tak, aby po dodaniu do kodu strony spod tej glownej domeny
w efekcie pojawił się w danym miejscu ten napis. W tym momencie oczywiście się nie pojawia, a ja kompletnie nie wiem czy da się, a jak się da, to jak to zrobić, aby działało. Po prostu chcę aby po zalogowaniu się w panelu administratora, na głównej stronie także były przyciski z możliwościami ingerencji zalogowanego admina w treść strony (głównie usuwanie zawartości np. komentarza). Ten post edytował wbeatn 14.09.2014, 16:23:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:05 |