![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2004 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wlasnie sobie zainstalowalem modyfikacje tlenu na moim forum i wprawdzie przy postach wyswietla sie ikonka tlenu ale jest jakis blad ktorego niepotrafie naprawic, zobaczcie: http://www.caffeforum.is.net.pl/caffeforum/viewtopic.php Czy ktos moze wie i moze mi powiedziec jak to naprawic? Podobnie mam w liscie uzytkownikow gdzie w tebeli "tlen" nie wyswietla sie mi ikonka tlenu, zobaczcie: http://www.caffeforum.is.net.pl/caffeforum/memberlist.php Prosze pomozcie mi to naprawic tak by wszystko bylo tak jak ma byc
![]() ![]() Ten post edytował Lwie_Serce_ 2.12.2004, 09:10:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
LInk do skryptu generującego obrazek powinien wyglądąc (wg. generatora na tlen.pl)
Cytat a u CIbeie jestCytat
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 2.12.2004 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzieki serdeczne za odpowiedz, jednak bylbym wdzieczny gdybys mi napisal gdzie mam to zmienic, w jakim pliku dokonac zmiany zeby bylo tak jak ma byc
![]() Bardzo prosze o pomoc ![]() Ten post edytował Lwie_Serce_ 2.12.2004, 10:10:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A skąd ja moge wiedzieć? Ja nawet nie wiem o jakim modzie Ty mówisz...
Sprawdź moda i wyszukaj miejsce gdzie są uzywane loginy tlena, lub sprawdź co podałeś w swoim profilu jako login. Gdzies niepotrzebnie jak dla mnie jest @tlen.pl doklejane. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Cytat Ja nawet nie wiem o jakim modzie Ty mówisz... Mowie o modzie GG & TLEN Mod, Version: 1.0 Cytat(scanner @ 2004-12-02 09:18:33) Sprawdź moda i wyszukaj miejsce gdzie są uzywane loginy tlena Cytat Sprawdź moda i wyszukaj miejsce gdzie są uzywane loginy tlena Sprawdzilem moda dokladnie i wyszukalem miejsce uzywanych loginow tlena, tylko teraz problem tkwi w tym jak to zamienic na prawidlowe ![]() ![]()
Czy mozesz mi pomoc?, bede Ci bardzo wdzieczny ! Ten post edytował Lwie_Serce_ 2.12.2004, 10:34:57 |
|
|
![]()
|
|
No więc zauważ (wymaga to odrobiny myślenia...):
Z analizy fragmentu wynika, iż obrazek jest pobierany poprzez fragment: Z niego wyciagamy zmienną I przy okazji widzimy, że nie jest tam doklejany ciąg Cytat @tlen.pl .Więc wszystko wskazuje na to, że wspomniana wyżej zmienna zawiera ten ciąg. Skoro tak, to nalęzy udac się do edycji swojego profilu i sprawdzić co tam wpisałeś. Bo jak dla mnie zamiast LOGINU w tlenie podałeś tam swój ADRES, więc: Zamiast: Cytat lwie_serce-1982 wpisałeśCytat lwie_serce-1982@tlen.pl co należy poprawić.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
scanner jestem Ci z calego serca niezmiernie bardzo wdzieczny za pomoc, za co bardzo Ci dziekuje !
Ikonki juz dzialaja i jest oki ![]() ![]() Ps. pytanie jeszcze, dlaczego nie wyswietla mi aktualnego statusu tlena, caly czas jest niedostepny mimo ze tlen ustawiony mam na dostepny ![]() Ten post edytował Lwie_Serce_ 2.12.2004, 10:52:09 |
|
|
![]()
|
|
Podstawy HTML... ręce opadają...
Wstaw twardą spację pomiędzy obrazki...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
rozumiem ze to:
mam wstawic miedzy:
a to, prawda ?
ps.pytanie jeszcze, dlaczego nie wyswietla mi aktualnego statusu tlena, caly czas jest niedostepny mimo ze tlen ustawiony mam na dostepny ![]() |
|
|
![]()
|
|
TWarda spacja to element HTML a nie php. Wstaw ją przed np. przed
lub jeszcze lepiej przed w podanych fragmentach. A nastepnym razem sprawdź sam, ok? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Pokaż jak wygląda miejsce, które edytujesz PO jej wstawieniu...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak wyglada to miejsce po wstawieniu tej spacji:
Ten post edytował Lwie_Serce_ 2.12.2004, 11:12:19 |
|
|
![]()
|
|
I wstawienie tego znaku blokuje wyświetlanie?
Dziwne. A zamień te spację na zwykłą. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Cytat I wstawienie tego znaku blokuje wyświetlanie? Tak, po wstawieniu tej twardej sopacji po kliknieciu na dany temat zamiast niego otwiera sie pusta strona ![]() Cytat A zamień te spację na zwykłą. A jak wyglada zwykla ![]() Ps. Sory ale nie znam sie na htmlu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Człowieku... naciśnij klawisz spacji po prostu...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
niestety z wielka przykroscia stwierdzam ze nic to nie daje i nie daje sie rozdzielic ikonek gg i tlenu zebu byly odstepy miedzy nimi przy postach
![]() ![]() ![]() PS. nadal mam problem z wyswietlaniem statusu tlenu na moim forum ![]() ![]() ![]() POMOCY ![]() Ten post edytował Lwie_Serce_ 2.12.2004, 23:01:11 |
|
|
![]()
|
|
A jak usuniesz tę dodatkową spacje, to niby wyśiwetla dobrze?
Coś masz strasznie namieszane, albo sam mieszasz. Dodanie spacji (niezaleznie zwykłej czy twardej) nie powinno mieć żadnego wpłuwy na działanie skryptu. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Problem twardej czy tez zwyklej spacji zostal rozwiazany i juz ikonka tlenu jest w dobrym miejscu w odstepie od ikonki GG tak jak ma byc.
Dzieki serdeczne scanner lecz pozostaje jeszcze problem polegajacy na tym, ze na moim forum sie nie wyswietla status tlenu. Jak mam kominikator tlen ustawiony na dostepny to na forum przez caly czas wyswietla mi niedostepny, nie wiem czemu tak jest ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:55 |