![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do tej pory korzystam z aptana 3 ale nie spełnia moich oczekiwań.
Może coś z własnego doświadczenia mi polecicie. Poszukuje edytora, który będzie miał wbudowane 'podpowiadnia' komend php html js css. Lub możliwość dogranai pluginów do tego. Aktualnie stawiam pierwsze kroki w angularjs i dobrze by była jak by też to obsługiwało. Dodatkowo widziałem na filmikach z kursów że ludzie korzystają z edytorów, które szybciej pomagają kod pisać. Mam na myśli np div.test skót klawiszowy i powstanie <div class="test"> </div> Z góry dzięki za odpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 459 Pomógł: 26 Dołączył: 1.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sublime Text ? Osobiście na niego przesiadłem się niedawno ale jest świetny.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 655 Pomógł: 73 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja generalnie od dawna korzystam z notepad++, jednak ostatnio przetestowałem sobie PHPstorm - bardzo świetne narzędzie, tyle że płatne.
-------------------- Overwatch24 - najbardziej zaawansowany Polski portal Overwatch od fanów dla fanów.
Fachowo.co Behance.net/fachowo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Netbeans wersja PHP/HTML/CSS/JS
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 17 Dołączył: 4.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze warty uwagi jest jEdit
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.05.2025 - 14:50 |