![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie się zastanawiałem czy by nie pojechać... rozbiłem się tylko o jeden drobiazg: koszty... Więc chyba nie pojadę, chociaż bardzo bym chciał.
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam podobny problem i wlasnie dlatego wyskoczylem z tym tematem.
Licze na to, ze znajdzie sie ktos z ekonomicznym autem i zapakujemy sie np we 3 lub 4 - wtedy koszty spadna mocno. Napalilem sie na ta konferencje jak szczerbaty na suchary ![]() Czekamy dalej ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
a ktoś z katowic moze jedzie ![]() pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niezbędna jest rejestracja, dla utrzymania porządku oraz zmieszczenia się w limicie miejsc na sali (w zeszłym roku limit został zapełniony w 3 dni). a przy probie rejestracji widnieje napis: Cytat Niestety wszystkie miejsca na konferencji zostały już zarezerwowane. Wiec chyba macie juz po problemie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lukaswoj: Samochód to ja mam tylko aktualnie jest średnio na chodzie, ale w na przykład w przyszłym roku na PHPCon możemy się nim wybrać.
![]() kAzu^: Rzeczywiście problem rozwiązał się sam. ![]() -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
Eeee, no ja juz mam miejsce zaklepane
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:05 |