![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej czy macie jakieś fajne pluginy dla Eclipse wspierające podpowiadanie składni w dla Symfony 2 (a tak na prawdę to największy problem mam z Doctrine).
Na razie korzystam z pluginu http://symfony.dubture.com/ i choć wiele problemów rozwiązał, to jednak podpowiadanie składni nie działa idealnie. Chodzi mi np. o taką sytuację:
W takim przypadku a. standardowo Eclipse nie wie, że $product to obiekt klasy Product b. nie podpowie metody findOneByIdJoinedToCategory() zdefiniowanej w repozytorium klasy Product. Ten post edytował athabus 9.09.2014, 10:48:24 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego linka wynika że taka sytuacja powinna być dostępna. Może zrób reindeks projektu (niestety ale nie pamiętam jak się to robiło)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś kto używa tego pluginu potwierdzi, że to działa?
Jeśli tak to powalczę trochę z konfiguracją - może po prostu nie uruchomiłem jakiejś opcji. Samo odświerzenie (f5) projektu nie daje żadnego efektu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:47 |