![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem ze stworzeniem mapy z własnym markerem. Chodzi o zastąpienie tych standardowych pomarańczowych znaczników własnym. Będę bardzo wdzięczny za nakierowanie jak w kod mapy poniżej wścibolić kod odpowiedzialny za zmianę znaczników na mój własny. Z góry dzięki za każdą pomoc i sugestię.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Juz dawno nie siedzialem w google maps, ale kiedys, gdy tez potrzebowalem wlasnych markerow, to bez zadnego problemu niezbędne informacje można bylo znaleźć w dokumentacji google maps. Czemu tam nie zajrzysz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 96 Dołączył: 10.04.2008 Skąd: Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
https://developers.google.com/maps/tutorial.../custom-markers
Kod var opcjeMarkera =
{ position: new google.maps.LatLng(lat,lng), map: mapa, icon: link do markera } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie sęk w tym, że przeglądałem tą dokumentację i natworzyłem takie cuda i wianki z kodu, a odpowiedź była prostsza niż się to mogło wydawać.
Dzięki wielkie pitu. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 02:05 |