![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam pytanie dotyczące wielkości pliku, który można utowrzyc w php. Czy istnieje jakieś ograniczenie? Mam pewien problem związany z wyświetleniem jednej z podstron witryny. Plik jest dosyć sporych rozmiarów... Najdziwniejsze jest to, że czasem podstrona się wyświetla - w większości przypadków - a czasem uzyskuję komunikat
Cytat Nie można wyświetlić strony... Nie można znaleźć serwera lub błąd DNS programu Internet Explorer Usunęcie z kodu - niezależnie od miejsca - pewnej części wyświetlanych danych pozwala na poprawne wyświetlenie strony. Nie występuje wtedy żaden problem. Co może być powodem? Nie chciałbym być zmuszonym usuwać część danych ;( Problem występuje jedynie pod Internet Explorer... Pomóżcie. Z góry wielkie dzięki! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Jaką objętość mają te dane?
Jak je wyświetlasz? My tu nie magicy.... -------------------- |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jest to sktypt, w którym wykonywanych jest niewiele funkcji php. Zawarty jest tam w zasadzie sam tekst + podpiętych kilka (coś koło 15) rysunków. Dane wyświetlam przy użyciu funkcji echo(). Ogółem plik zawiera 85kB. Próbowałem również oddzielić kod HTML od php, ale to również nie załatwiło sprawy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 18:04 |