![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Probuje ostatnio stworzyc wlasna klase do obslugi szablonow (nie ma to byc nic skomplikowanego).
wyszperalem gdzies taki kod
ale niestety gdy probuje sie do niego odwolac np poprzez skrypcik w stylu
gdzie szablon.php to kod z klasa a szablon.tpl to po prostu
to nie wyswietla mi sie nic. Wnioskuje z tego ze funkcja preg_replace dobrze dziala jesli chodzi o wyszukiwanie w kodzie bloku {tresc} ale juz nie potrafi go odpowiednio zastapic, jednak nie wiem jak to poprawic... Bylbym wdzieczny za wszelka pomoc |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wstaw to na koniec kodu i zobacz co wywala ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak... ale to dalej nie dostarcza mi pomyslu na poprawe tego kodu niestety (nie jestem zbyt dobry w php wiec raczej trudno mi jest pewne rzeczy zrealizowac...)
domyslam sie jedynie ze cos z tym dane["1"] powinno byc inaczej ale czy to na pewno to i ewentualnie jak to zmienic to juz nie wiem :/ Czy ktos moze mi jakos pomoc? Ten post edytował KSKiller 3.12.2004, 19:10:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 05:44 |