![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
do kopiowania pola z formularza używam jQuery relCopy i mam taki dorbny problem przy dodaniu linku podczas kopiowania.
W pogrubionym miejscu w field_id potrzebuję podać ID pola. Poniżej podaje kod HTML. I teraz tak. Pierwszy link działa bez problemu ponieważ ID inputa = 1 i takie samo jest podane w linku. Po kliknęciu na dodaj kolejne w tym momencie tworzy mi się takie samo pole input z linkiem do filemanagera (wpisuje się ID 2) i do usunięcia tego pola. Chciałbym to zrobić w taki sposób, że klikając w dodaj kolejne dodaje mi się nowe pole i ID podane w linku w field_id jest wstawiane z automatu na podstawie nowo wygenerowanego ID, moje pytanie jest następujące. Jak to zrobić ? Z javascriptem nie mam wiele do czynienia i jest to dla mnie lekki problem. Próbowałem dodać zmienną var id=12; i na samym końcu wyżej podanego kodu w znacznikach <script></script> wpisałem id=id+1; jednak to nic nie zmieniło, ponieważ po kliknęciu id nie zmieniało swojej wartości.
Bardzo będę wdzięczny za pomoc. Jeżeli potrzebne są jeszcze jakieś informacje z mojej strony to postaram się odpowiedzieć jak najszybciej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:49 |