![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dostęp do katalogu niższego szczebla (abc). Gdy wchodzę na adres /abc/, ładuje się .htaccess wyższego szczebla, do którego nie mam dostępu (jest tam wgrany WordPress). Z tego powodu nie działa strona pod adresem /abc/, bo nie ładuje się prawidłowy .htaccess.
Zamiast tego pojawia się błąd "Fatal error: Class 'Starkers_Utilities' not found in /wp-content/themes/design/404.php on line 12" Co mam dopisać do pliku /abc/.htaccess, aby wszystko normalnie działało? Dodam, że konto jest na home.pl Znalazłem coś takiego: http://hend.pl/wiedza/serwery/apache/inna-...wordpressa.html Ale to rozwiązanie wymaga ode mnie dostępu do katalogu głównego ======================= EDIT: Dostałem dostęp do katalogu głównego. Wprowadziłem zmiany w pliku .htaccess, tj. # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/abc/.* RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress ale nadal nie działa ================== Edit 2: Zamiast: RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/abc/.* Trzeba było dać: RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/abc Ten post edytował marcinek37 27.08.2014, 13:35:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:16 |