![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki (uproszczony) kod: O co chodzi... chcę za pomocą CSS'a (php z pewnych względów tutaj odpada) po tagu <br /> w obrębie <div id="content"> wstawić spację ( ) albo <div style="width: 10px; display: inline" />, względnie cokolwiek, co zrobi mi jakiś odstęp. Przełamywanie linii jest tworzone automatycznie (nl2br() w php), text (czysty, bez żadnego HTML'a!) jt wyciągany z bazy. Problem leży w tym, że wynikiem tego kodu powyżej jest: Kod Jakiś txt który ciągnie itd........ => czyli spacja ( ) nie jest zamieniana na " "... Tak samo traktowane są tagi... Przykład z DIV'em zwróci: Kod Jakiś txt <div style="width: 10px" />który ciągnie itd........ Ma ktoś jakieś sugestie? Próbowałem z encjami, unicodem, nawet content: " ", kombinowałem z wartością attr(X) i lipa... Z góry dzięki za wszelką pomoc! Ten post edytował czachor 30.11.2004, 00:10:38 -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:32 |