![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem! Piszę aplikacje dysku sieciowego i pliki, które są ze spacjami wyraźnie są "plikami śmieciami"(pobiera mi siętak jakby całe view strony - mam to dokładnie w tym samym pliku co wymuszanie pobierania, ale wymuszam pobieranie przed pobraniem zawartości strony).
Oczywiście bezpacjowe pliki lecą bez problemu Faktycznie - masz racje ![]() Spaliłem się oficjalnie ze wstydu! Temat do zamknięcia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Hmmmm.... czyli to rozwiązało problem? Dziwne, dlatego tez po namysle skasowalem tego posta, bo doszedlem do wniosku ze to nie powinno miec wplywu, przeciez chodzilo tylko o wyswietlaną nazwe
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$thisFile=$_GET['path']."/".$_GET['file'];
trochę to niebezpieczne bez żadnego sprawdzania co użytkownik wpisał w url |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$thisFile=$_GET['path']."/".$_GET['file']; trochę to niebezpieczne bez żadnego sprawdzania co użytkownik wpisał w url mam funkcje walidującą, więc spokojnie ![]()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 10:08 |