![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmniejsza się od 1000px
![]() Był wrzucony zły plik ze stylami. Check it now Ten post edytował Loku 21.08.2014, 18:25:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@tzm czyli bootstrap jest ok ale masz ból czterech liter bo ty musiałeś się uczyć, a inni nie? fck logic..
Co do tego portfolio, to po kliknięciu w screeny pojawia się puste okienko ![]() ![]() Ten post edytował CuteOne 21.08.2014, 19:20:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, to prawda. Czy mógłbym moderatora prosić o usunięcie tematu, a napiszę go ponownie bo ukończeniu portfolio w pełni?
![]() Coś za 2-3 dni myślę, że portfolio będzie jeszcze bardziej udoskonalone, a lightbox i reszta też będzie responsywna i działająca. Pozdrawiam i do zobaczenia ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 2 Dołączył: 11.11.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mógłbym moderatora prosić o usunięcie tematu, a napiszę go ponownie bo ukończeniu portfolio w pełni? Czyli skasujcie temat, a ja będę szukał frajerów, którym wmówię, że znam się na tym co robię i jak w końcu się ich kosztem nauczę, to zrobię sobie nowe portfolio. Weź wyjdź i nie wracaj. |
|
|
![]()
|
|
Widzę, że jak na każdym forum każdy się gryzie, ale nie szkodzi
![]() Dwa, czy to ważne, jaka jest moja retoryka? Nie, patrzy się na wykonane projekty, a nie na to jakim sposobem ktoś pisze na forum. Trzecia sprawa, jeśli nie macie nic więcej do powiedzenia, tylko demotywowanie mnie w tym poście(też dlatego chcę go usunąć) to nie piszcie, ja sobie znajdę klientów lub współpracę i tak, a każdy link na każdym forum jest dla mnie cenny. Pozdrawiam, miłego wieczoru ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 6 Dołączył: 19.12.2010 Skąd: Krzyżanowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry, ze przymarudze jak stary zgred, ale chcialem Ci pogratulowac zapalu i checi do roboty, moze nie od razu znajdziesz klientow, z czasem na pewno, zebys tylko wytrwal w nauce, bo programowanie to jednak sporo nauki, i nie przejmuj sie jakimis forumowymi mięśniakami, niech się napinają, a Ty rób swoje - koduj, czytaj, porównuj i się ogłaszaj. Trzymam kciuki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie polecam użytkownika jego poziom jest żenujący. Projekty wykonuje z doskoku oraz często po prostu widzimy musi szukać szybko innych rozwiązać bo podobno nie da się wszystkiego zrobić jak jest w projekcie strony.
Także jeżeli ktoś to czyta to niech ma to ku przestrodze. Musisz jeszcze wiele popracować aby móc oferować płatne usługi w kodowaniu szablonów bo to nie jest tylko prosta praca XHTML/CSS a niektórzy są na to uczą kilka dobrych lat a nie przez wakacyjną historię nauki XHTML/CSS/PHP. ,,Zajmuję się tym od 4 lat a poziom portfolio jest na dostatecznym poziomie oraz innych prac w niby portfolio..., dlatego nie ufam WAKACYJNYM PROGRAMISTOM i nie polecam http://lokuproductions.pl ![]() Ten post edytował Antidox 5.09.2014, 19:59:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie polecam użytkownika jego poziom jest żenujący. Projekty wykonuje z doskoku oraz często po prostu widzimy musi szukać szybko innych rozwiązać bo podobno nie da się wszystkiego zrobić jak jest w projekcie strony. Także jeżeli ktoś to czyta to niech ma to ku przestrodze. Musisz jeszcze wiele popracować aby móc oferować płatne usługi w kodowaniu szablonów bo to nie jest tylko prosta praca XHTML/CSS a niektórzy są na to uczą kilka dobrych lat a nie przez wakacyjną historię nauki XHTML/CSS/PHP. ,,Zajmuję się tym od 4 lat a poziom portfolio jest na dostatecznym poziomie oraz innych prac w niby portfolio..., dlatego nie ufam WAKACYJNYM PROGRAMISTĄ i nie polecam http://lokuproductions.pl ![]() 1. A czegoś Ty się spodziewał? 2. Z ciekawości, pokażesz podgląd projektu, skoro się go zrobić nie da? 3. Programistom. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 14:33 |