![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
należę do ekipy pewnego serwera SA:MP. Więc pytacie się pewnie co robię na forum o PHP? Otóż pracuję nad panelem postaci, który będzie się łączył z bazą danych mysql. Wszystko co się dzieje na serwerze będzie zapisywane w bazie danych mysql forum, nie na VPS. Potrzebuję skryptu który wejdzie sobie w tabelę z użytkownikami i stworzy postać. Chcę żeby było pole do wpisania nazwy postaci i wieku. [serwer RP] Co mi jest potrzebne? Mogę Wam tu podesłać strukturę bazy. Na wstępie powiem że z PHP nie miałem nigdy do czynienia, a HTML umiem w stopniu podstawowym. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co mi jest potrzebne? wiedza z zakresu PHP i MySQL...? Skoro nie miałeś w ogóle styczności (jesteś nowicjuszem) to po co Ci będziemy pisać jak to zrobić skoro finalnie i tak my będziemy za Ciebei odwalać całą robotę, a rzecz nie na tym polega. Odwiedź dział giełda i zleć to komuś. Ten post edytował Michael2318 17.08.2014, 12:12:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mamy odpowiednich środków by komuś to zlecać. Potrzebuję podstawy - jakie skrypty mi będą potrzebne, jak ich użyć. Resztę sam zrobię - aż takim nowicjuszem nie jestem, sporo czytałem na ten temat [głównie teoria].
Edit: Ewentualnie mogę się dogadać z jakąś osobą która zrobiłaby to SZYBKO i PRYMITYWNIE bym mógł edytować kod, wynagrodziłbym jak mogę. [jakiś SMS] Ten post edytował Verso 17.08.2014, 13:14:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdz w linki w mojej stopce z kursami.
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie || Generator #RRGGBB || Kurs: php, mysql <> html & css || Hosting || Validator: html, css || Narzędzia dla programistów |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:55 |