![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usiłuję dodać echo do instrukcji mysql.
Mimo prób na wszelkie sposoby. Kompletnie nic mi się nie wyświetla
Chciałbym aby else pomimo dodania wartości do tabeli, wyświetlił też echo ,że się udało. próbowałem dodać samo echo ze śrendikami i bez, ale nic. Żadne instrukcje AND && też nie działają, albo wywalają błędy. Przeszukuję manuale, ale zdaję sobie sprawę ,że tutaj łączę mysql z php i nie bardzo wiem jak na to spojrzeć |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na najprostsze rozwiązania zawsze najtrudniej wpaść, nie mam pojęcia czemu
![]() Ale w takim razie echo się wyświetli nawet gdy będzie die?? Wielkie dzięki!! EDIT: Hmm nadal się nie wyświetla, mimo ,że dane zapisują się do bazy. No ja wymiękam ![]() Nawet taka linijka nic nie wyświetla, nie rozumiem tego kompletnie. Dane zapisują się normalnie, wtf?
Ten post edytował Terrorizer 16.08.2014, 21:15:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 27 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ;)
|
|
|
![]()
|
|
Dalej nic, chyba musiałem coś popierdzielić gdzieś indziej w kodzie, nie rozumiem >,<
EDIT: Wrzuciłem tekst echa we wcześniej stworzony span i teraz się pokazał. Nie umiem tego wyjaśnić, wcześniej zaznaczałem ctrl+a całą treść strony i sprawdzałem w notatniku czy coś jest wyświetlane i nic nie było. Tak czy inaczej już działa, dzięki za podpowiedzi. Ten post edytował Terrorizer 16.08.2014, 21:34:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Łatwiej będzie sprawdzać za pomocą CTRL + U. Ogólnie podstawianie zmiennych do wyrażenia w ten sposób, to niemy krzyk o SQL Injection. Zainteresuj się MySQL Improved Extension, w szczególności metodą bind_param, bo oryginalne API MySQL, którego tu używasz, jest przestarzałe i niezalecane. To tak na przyszłość.
|
|
|
![]()
|
|
Ok, już czytam
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:41 |