![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam szablon o nazwie login.html.twig
oraz drugi o nazwie login_block.html.twig
Według tego poradnika: http://baszczewski.pl/2013/10/twig-dobry-system-szablonow/ w sekcji title powinien pojawić mi się napis "TEST - dziedziczenia", ale pojawia się tylko "TEST - " tak jakby z dziedziczeniem był problem. Pomożecie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 36 Dołączył: 12.01.2008 Skąd: Puszcza Mariańska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawe bo skopiowałem Twoją templatkę i mi działa dobrze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Może masz coś w ustwieniach TWIG'a pozmieniane?
Zobaccz czy To Ci zadziała
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif)
Nic osobiście w ustawieniach Twiga ne zmieniałem ... Skopiowałem przykład który podałem w linku i w tym przypadku dziedziczenie również nie działa. Paczkę bundla który posiadam to Symfony_Standard_Vendors_2.5.2 Ktoś ma pomysł co może być nie tak? Ręcę opadają normalnie ... Ten post edytował kosmos 10.08.2014, 14:12:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 77 Dołączył: 10.07.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A którą templatkę renderujesz? Bo zgodnie z dziedziczeniem powinieneś renderować ostatnią w gałęzi -> login_block.html.twig
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:56 |