![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Jestem tu nowy i dodatkowo niedoświadczony w javascriptach - dopiero zaczynam zabawę i już mam niemały problem. A więc tak: Na stronie mam checkboxy: <input name="cbox1" type="checkbox" /> lub <input name="cbox1_freezeitem" type="checkbox" /> <input name="cbox2" type="checkbox" /> lub <input name="cbox2_freezeitem" type="checkbox" /> <input name="cbox3" type="checkbox" /> lub <input name="cbox3_freezeitem" type="checkbox" /> ... <input name="cbox250" type="checkbox" /> lub <input name="cbox250_freezeitem" type="checkbox" /> Chciałbym, żeby jeśli jest zaznaczony jakiś checkbox to, żeby zmieniał się styl wybranych przycisków w menu bocznym. Można je zidentyfikwać np. po name="podswietl". <a name="podswietl">link1</a> <a name="">link2</a> <a name="podswietl">link3</a> ... Jeśli przynajmniej jeden checkbox jest zaznaczony to styl link1 i link3 powinien być: border: solid 1px rgba(215,223,35, 1); A jeśli wszystkie checkboxy są odznaczone to: border: none; Z góry wielkie dzięki za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 20:53 |