![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam skryptu, który będzie zliczał dzienne wejścia czytelników tzn. dzisiaj w środe pokaże wszystkie wejścia i o godz. 24 się wyzeruje. W czwartek pokaże wszystkie wejścia 24 zeruje itd. Znalazłem coś takiego:
tylko, że po każdym odświeżeniu liczba rośnie zamiast się zatrzymać. Kombinowałem już z cookie ale nic mi nie chce z tego wyjść potrzebuje pomocy. Ten post edytował blown 6.08.2014, 12:03:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy potrzebujesz to na stronie w której użytkownicy się logują, czy korzystasz z bazy...
Ale jeśli już chcesz korzystać z cookie to patrz: Pierwsze wejście na stronę niech poza zwiększeniem licznika tworzy także ciasteczko z ustawioną datą ważności na różnice czasu między aktualną godziną, a godziną o której się licznik resetuję. W ciastku ustaw parametr - visit = 1 czy coś takiego i wchodząc na stronę, zanim licznik zacznie działać sprawdzaj ifem czy w ciastku istnieje zmienna visit i jeśli ma wartość 1 niech nie robi nic. No i to tyle. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:23 |