![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze znana klasa class.phpmailer.php nie chce mi działać i wydaje mi się, że dlatego, że jest wewnątrz funkcji, bo w innym skrypcie na tym samym serwerze, ten sam plik działa jak trzeba.
Kod skryptu wygląda tak:
Wszystkie {} podomykane ale wyrzuca: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in class.phpmailer.php on line 54 Kawałek kodu w którym jest wiersz 54 wygląda tak jak poniżej: wiersz 54 to ten, który zawiera public $Priority = 1;
No i nie wiem czemu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko wygląda okej i require wewnętrz funkcji nie powinine powodać problemu. Ściągnij najnowszą paczkę PHPMailera. Jaką masz wersję PHP?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiej wersji PHP u siebie użwasz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A no tak.
Cżęść chodzi na php 4.. część na 5... A ten phpmailer jest dla wersji 5 a skrypt nad którym siędzę (bez sprawdzania) pewnie chodzi w katalogu na php 4. Ściągnę starą wersję phpmailera. Dzięki za pomoc. ....No i pomogło ![]() Ten post edytował maraska 5.08.2014, 14:38:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 07:37 |