![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-arrtxp- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, siedzę na tym kilka godzin i nie mam pomysłu...
Jak odczytać gdy przeciągamy element na już przeciągnięty element, że pole jest zablokowane ? Mam 2 pola: pole 1: ----------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ pole 2 i wnim się znajdują divy: ----------------------------------------------------------- [div] [div] [div] [div] ------------------------------------------------------------ i teraz przerzucam div na pole 1, później drugiego ale jak zablokować przenoszenie div na div, albo jak narzucę div na div, to przesunęło go na wolne pole ? Ten post edytował arrtxp 3.08.2014, 14:19:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz sprawdzić czy którakolwiek krawędź (punkt) przenoszonego diva zawiera się wewnątrz diva w polu1.
|
|
|
-arrtxp- |
![]()
|
Goście ![]() |
Już sobie poradziłem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To skoro założyłeś już temat na forum napisz w jaki sposób sobie poradziłeś, może ktoś z tego skorzysta.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:13 |