![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, próbuję zrobić do mojego formularza coś takiego że zamiast pokazywać radio buttony i obrazki pokaże mi sam obrazek, z tym nie miałem problemu. Chcę żeby obrazek funkcjonował jako radio button czyli po kliknięciu na niego ma inny wygląd a gdy kliknę na inny to powróci do swojego standardowego wyglądu a ten co na niego kliknąłem zamieni się, coś jak grupowanie radio buttonów. Mam taki kod, pobiera on z configu dostępne profesje i wyświetla odpowiednie do nich obrazki ale po kliknięciu na drugi obrazek ten pierwszy nie powraca do swojej standardowej postaci.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A z czym masz problem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy używam kodu który podałem mogę zaznaczyć wszystko obrazki. Chcę aby po kliknięciu na drugi obrazek ten pierwszy został odznaczony(zmieniony obrazek), z tym mam problem bo nie wiem jak to zrobić.
Udało mi się to zrobić ale troche się nad tym namęczyłem, temat do zamknięcia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:04 |