![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Edit: całość przerobiona na tyle że nie ma co pytać o stare rozwiązanie.
No i pytanie, bo walcze od 4 godzin i nic sensownego w google nie mogę znaleźć, jak posortować elementy w liście już istniejącej wg wartości SCORE? specjalnie tak sformatowałem czas żeby łatwo było na niej operować, PHP jest znacznie lepszy pod tym względem:/ Sugestie? Ten post edytował mitorski 28.07.2014, 14:38:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 55 Dołączył: 23.11.2008 Skąd: UKF Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spakuj wszystko do tablicy o kluczu score i zwykły sort...
-------------------- Pomagam jeśli mam czas oraz jak się na tym znam :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym wywalił <span> z wartością ułatwiającą sortowanie, poradzimy sobie bez tego. Te czasy są wbrew pozorom bardzo wygodne do sortowania nawet z dwukropkami i kropkami. Powiedz skąd bierzesz te dane, bo musimy wiedzieć co dokładnie sortować - czy wartość z localStorage czy może lepiej już przed zapisem do localStorage.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No Smok, przecież tam widać że to z localStorage. Tak, to localStorage.
Nie bardzo sobie wyobrażam jak to sortować bez wartości 'uproszczonej' czyli sformatowanego czasu, chętnie posłucham co o tym myślisz i jak byś to zrobił, może się okażę dobrym rozwiązaniem i nie będę musiał do Storage zapisywać jeszcze jednego elemetu - skoro jest wg. Ciebie nie potrzebny. Finalnie teraz to wymyśliłem tak że w tym eachu będę dopisywał do jakiejś tablicy te wyniki, sortował - i potem forem wyświetlał w ten sam sposób co teraz. No ale nie mam jak tego teraz sprawdzić więc zamieniam się w ucho. Dzięki za chęci! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:04 |