![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Pieniny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zrobilem stronke i podpialem do niej dwa arkusze stylow - jeden dla wszystkich, drugi dla palmtopow i komorek (handheld). W tym momencie strona przestala sie validowac pod wzgledem CSS ![]() Pozdrowienia dla all -------------------- www.wapmagazine.pl pierwsza w Polsce bezplatna gazeta dostepna przez komorke i WWW !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 24.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś mi się tu nie zgadza - sprawdzałem moje arkusze w http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator-upload ustawiając Medium na handheld i Profile na mobile (oraz kombinacje tych ustawień) i nie wskazało żadnych błędów. Nie słyszałem nigdy o kłopotach ze skalą szarości.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Pieniny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz sie validuje. Nie wiem o co chodzilo :/
-------------------- www.wapmagazine.pl pierwsza w Polsce bezplatna gazeta dostepna przez komorke i WWW !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:14 |