![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzyłem ciasteczko. Gdy wchodzę na stronę wyświetla komunikat o ciasteczkach itd. Wszystko ładnie, ale kiedy nie wcisnę zamknij przy komunikacie, to i tak już więcej się nie pojawi. Chciałbym aby ciasteczko było wysyłane dopiero po kliknięciu zamknij. Jeśli się nie kliknie to ma za każdym razem wyświetlać komunikat. Próbowałem funkcję pobierz ciastko podpiąć pod onclick ale nic to nie dało. Nie wiem dlaczego one w ogóle działają skoro nie są w funkcji window.onload. Proszę o wyjaśnienie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No ale gdzies to musisz wywolywac... Pokaz kod gdzie to wywolujesz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i onload
|
|
|
![]()
|
|
sprawdzCiastko(nazwaCiastka);
Tutaj wyswietlasz komunikat i tworzysz ciastko. Nie rozumiem czemu wiec sie dziwisz, ze sie tworzy, skoro je tworzysz.... Skoro chcesz je tworzyc dopiero na zamkniecie, to podepnij o to: stworzCiastko(nazwa, wartosc, waznosc); na zamkniecie a nie jak teraz na wyswietlanie |
|
|
![]()
|
|
Tzn już podpiąłem to pod onclick ale wtedy się w ogóle nie wyświetla komunikat. hm.. coś w tym jest.. teraz nie mam czasu ale zastanowię się jeszcze nad tym. Będę musiał chyba zmienić wywołanie komunikatu..
EDIT.. Teraz dotarło co powiedziałem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nie tak.. już chyba wiem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował darksiders94 21.07.2014, 10:52:55 |
|
|
![]()
|
|
W zamkieciu ma byc tylko to:
Kod zamknij.onclick = function(){ uwaga(); stworzCiastko('twojanazwa', 'blbbla', 365); } Zas to stworzCiastko(nazwa, wartosc, waznosc); z funkcji SprawdzCiastko ma zniknac |
|
|
![]()
|
|
OK OK (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Już mam.. po prostu dopiero się uczę i nie mogę sobie tego w głowie poukładać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) potrzeba skupienia.. Ale miałem to na końcu języka, że tak powiem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dzięki dzięki dzięki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 11:12 |