![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem wrzuciłem na strone prosty popup kod :
I chcę za pomocą np.
żeby w tym popupie zamieścić zawartość innego pliku - dokładnie login.php. Niechce mi otwierać w tym popupie pliku login.php bo zapewne źle podaje odnośnik do pliku i proszę was o pomoc jak to powinno wyglądać plik menu.php znajduje się w "/shop/application/views/global/menu.php" a plik login.php w "/shop/application/views/login.php" oto zawartość
oraz w "/shop/application/Controller/member/login.php"
Dodam iż poprawny adres logowania to "shop/member/register/" a w ftp nie ma takiego adresu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz troszeczkę jaśniej bo ja nie za bardzo kumam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Formularze
Formularz musi się odnosić do jakiegoś pliku. Kurde no, piszesz obiektowo na FW i nie wiesz o co mi chodzi? Gdzie masz podstawy? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale Tobie chodzi o plik login.php ? Ten plik działa dobrze loguje się bez problemu mi tylko chodzi jak zrobić żeby to logowanie wsadzić w popup nic więcej ...
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Nic się nie zmieniło - dalej loguje się poprawnie przez adres http://ustrzel.eu/shop/member/login/ ale nw jak dodać żeby logowało też z popup który jest w pliku menu.php
F5 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:38 |