![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam jako element pulpitu ustawioną stronę dostępna na serwerz lokalnym. Na tej stronce jest formularz do wprowadzania danych do bazy MySQL. Jako action ustawiłem $_PHPSELF i formularz przekazuje dane do tego samego skryptu - działa ok. Problem polega na tym, że po kliknięciu na submit, otwiera się okno przeglądarki, a ja chciałbym, żeby po prostu przeładowała się ta strona jako element pulpitu i nie wiem jak to zrobić. Próbowałem na różne sposoby ustalić onClick przy submit, ale nic to nie daje. Wiecie jak to zrobić? Może źle ustawiałem onClick? Pozdr Błażej Kucz -------------------- Pozdr
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysle że to raczej sprawa atrybutu target przy <form>. Sam piszesz w tytule [html], więc dlaczego umieszczasz to pytanie na forum php a nie Client-Side??
Ten post edytował rogrog 26.11.2004, 19:39:49 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php -> Po stronie przegladarki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie możesz po prostu podać nazwy tej strony jako wartości atrybutu action ?
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@revyag - robiłem tak, ale to nic nie daje - wystakuje okno IE
@kAzu - sorry, nie pomyslałem, że to nei to forum; @rogrog - bo jestem lamer bardzo dziękuję -------------------- Pozdr
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona nazywa się np. index.php
to MUSI działać ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
MAM!
Trzeba dopisać target="_self" do znacznika <form>. Czyli całośc musi być tak: Pozdr i dzięki Ten post edytował qtchb 13.12.2004, 16:58:49 -------------------- Pozdr
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:56 |