|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%)
|
Witajcie mam takie problem, mam pewnego diva na stronie i generując jego kod przy użyciu php MUSZĘ ustawić wysokość i szerokość i to się wstawia w jego atrybut stylu
Lecz chciałbym aby on był zgodny z zasadą responsive/adaptive design, jak się za to zabrać, myślałem o JSie, ale czy może da się to jakoś rozwiązać przy użyciu samego CSSa? //poradzilem sobie, mozna zamknac/usunac [uzylem js] Ten post edytował mrWodoo 17.07.2014, 09:43:14 -------------------- ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
W css możesz użyć important. No i ten, skoro musisz te style wygenerować po stronie php, może warto te style wrzucić w <style></style> ? Wtedy obyło by się bez important, jeżeli zastosowałbyś w tych stylach generowanych przez php bardziej ogólny selektor, a w pliku css użył bardziej dokładny selektor. Wtedy ten z css by nadpisywał tego ogólnego generowanego przez php.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:14 |