![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Posiadam formularz GET który tworzy link index.php?a1=1&a2=2 zastosowałem htaccess dla stworzenia linków które powoduje wyświetalanie przyjazne czyli /1/2/ jednak po wysłaniu formularza pojawia się index.php?a1=1&a2=2 a chciałbym aby był odrazu link już jako "przyjazny" dlatego zrobiłem przekierowanie header, tylko czy takie podstrony będą indeksowane przez wyszukiwarki czy jest inne rozwiąznie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No to jest ten problem z formularzami wysylanymi GETem... Musisz to tak słać?
Od biedy moglbys w js zamieniac ten link tuz przed wyslaniem na ładny, tylko czy to by było dobre rozwiązanie to nie wiem. Twoje rozwiązanie z HEADER nie powinno byc problemem dla wyszukiwarek, pod warunkiem, ze ustawisz właściwe nagłowki podczas przekierowania -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie liczac faktu, ze bbbcode jak zwykle nie poradzilo sobie z adresem http:// w kodzie php, to raczej wszystko powinno byc ok.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 19:50 |