![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie
Maże ktoś wie gdzie można zdobyć jakiś skrypt do testowania wydajności bazy danych. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi ci o predkosc wykonywania zapytan ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak. Mam program który pracuje na serwerze krasnal-apache+php+mysql serwer i program jest zainstalowany na laptopie pentium 500 128 ramu i poprzekroczeniu pewnej ilości danych w czasie ich wprowadzania co którąś pozycję następuje zaciecie się trzeba czekać ok 30sek
dodam że na innych laptopoach gdzie jest 256 nie ma takiego problemu W tej chwili podminiłem plik konfiguracyjny my.cnf z ustawień medium na small i jest nadzieja że będzie dobrze dodałem jeszcze zmienną flush - co powoduje zapis danych od razu fizycznie na dysk pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak masz wlasny sterownik do db to nie problem dopisac sprawdzanie predkosci
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 03:16 |