![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Tym razem ma do zaprezentowania prosty layout sklepu, obrazki są przykładowe i służą tylko do tej prezentacji. Póżniej zostana zastąpione pojedyńczym obrazkowym "placeholderem". Proszę o uwagi dotyczące wyglądu oraz działania na różnych ( szczególnie mobilnych ) przeglądarkach. http://www.toffiak.linuxpl.info/examples/s...yout/index.html -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super efekt z tym minimalnym powiększaniem produktów on hover
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 7 Dołączył: 6.01.2010 Skąd: Opole Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Nie pasuje mi cień przy cenie dla Serwer Titan
2) Brak hover na dole 3) Kolorystyka średnio mi się podoba ![]() 4) Moim zdaniem za słaby hover w ikonach kategorii na górze Poza tym wygląda ok ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) Nie pasuje mi cień przy cenie dla Serwer Titan 2) Brak hover na dole 3) Kolorystyka średnio mi się podoba ![]() 4) Moim zdaniem za słaby hover w ikonach kategorii na górze Poza tym wygląda ok ![]() Dziękuje za wszystkie uwagi. Pkt 1 Cień był na początku pod każdą ceną, jednak źle się komponował z bardzo jasnym tłem dlatego zostawiłem go tylko w sliderze Pkt. 2 Miniaturki skalowane są o kilka procent przy tak małych obrazkach powiększenie byłoby zbyt małe, choć oczywiście można ustalić różne powiększenie w zależności od miniaturki Pkt. 4 Zgadza się jest tylko symboliczny Pkt. 3 Kolorystyka to sprawa gustu, choć chętnie usłyszę co można by zmienić Aktualnie obrazki zostały zamienione na placeholdery a całość jest dostępna do pobrania z https://github.com/sebbla/shoplayout Mała uwaga odnośnie slidera: każdy ma swój ulubiony slider dlatego nie dodałem tu żadnego jest tylko "goły" kontener z opisem i placeholderem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2013 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Układ szablonu bardzo ciekawy. Rozumiem, że cała reszta jak kolorystyka, czcionki i grafiki do poźniejszej podmiany. Ciekawy szablon, podoba mi się.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Górny pasek menu (biały) na kompie nie musi być przyklejony na początku do strony - potem zmieniasz go na fixed po scrollu i jest niepotrzebny przeskok. Jeśli pasek się nie zmienia i zawsze jest na górze to może lepiej dać go stale na fixedTop i dać padding jedynie na body od góry.
Reszta GIT ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Górny pasek menu (biały) na kompie nie musi być przyklejony na początku do strony - potem zmieniasz go na fixed po scrollu i jest niepotrzebny przeskok. Jeśli pasek się nie zmienia i zawsze jest na górze to może lepiej dać go stale na fixedTop i dać padding jedynie na body od góry. Reszta GIT ![]() Na początku górny pasek był bardziej zmienny ale koncepcja zmieniła się z czasem i teraz już się nie zmienia więc rzeczywiście najlepiej będzie jak zostanie na stałe "przyklejony" do górnej części. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładny jest ten hover o którym ktoś już wyżej wspomniał.
Układ strony też bardzo fajny, pomysłowośc + |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najlepszy szablon jaki widziałem na tym forum
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest OK choć myślę, że z produktami będzie jeszcze lepiej!
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Coś Twojego można zobaczyć?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 22:17 |