![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 18 Dołączył: 2.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę klasę obsługującą loga mojej aplikacji. Log jest w formacie xml. Utworzyłem klasę LogEntry która jest podstawą - pojedynczym wpisem w logu i zawiera podstawowe informacje (date, godzinę itp). I teraz chciałbym rozszerzyć ją osobno dla wpisów np. z bazy danych rozszerzonych o kilka dodatkowych elementów. I tutaj natknąłem się na pewien problem ponieważ nie mogę (nie potrafię?) wygenerować obiektu typu DomElement, a następnie dodać do niego np attrybutu, po by przekazać go dalej (do klasy zapisującej LogEntry w faktycznym pliku loga).
Poniższy kod:
powoduje błąd: Kod Fatal error: Uncaught exception 'DOMException' with message 'No Modification Allowed Error' in D:\xampp1.8.2\htdocs\sklep\branches\ver_1.30_rejestracja_logowan\Core\Log\LogEntry.php on line 77 ( ! ) DOMException: No Modification Allowed Error in D:\xampp1.8.2\htdocs\sklep\branches\ver_1.30_rejestracja_logowan\Core\Log\LogEntry.php on line 77 Czy DomElement musi być zawsze tworzony w ramach DomDocument? Ten post edytował ghost1511 8.07.2014, 10:17:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google nie gryzie: http://stackoverflow.com/questions/6352273...n-allowed-error
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:18 |