![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam nastepujacy problem Kod <div id="middle"> <div id="left"></div> <div id="right"></div> </div> wewnetrzne divy oplywaja sie do lewej strony. Wielkosc prawej kolumny jest dynamiczna. W jaki sposob okreslic wielkosc lewej kolumny aby byla taka sama jak prawej. Jesli podam jakas stala wielkosc (powiedzmy mniejsza) od prawej kolumny, to przy nadaniu jej jakiejs barwy powstaje biala luka do footera. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
#middle{
display:table; } #left,#right{ display:table-cell; vertical-align:top; } -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
#middle{ display:table; } #left,#right{ display:table-cell; vertical-align:top; } no tak , ale z prawej strony mam dlugi formularz ,przez wysokosc prawej kolumny zwiekszyla sie do okolo 700px, na tomiast w lewj kolumnie mam tylko dwa linki - wysokosc kolumny okolo 200px, jesl dam niebieski kolor lewej kolumnie to bedzie on nakladal sie jedynie na 200px a nie na cala dlugosc 700px. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo Ty nie testowałeś rozwiązania, albo ja Ciebie nie rozumiem, albo formularz masz pozycjonowany absolutnie.
Dla pewności: http://jsfiddle.net/5ZyPk/1/ Ten post edytował trueblue 7.07.2014, 18:47:50 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 13:33 |