![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie mam problem otóż mam w sumie 3 hostingi
na jednym mam strone www. działająca w 100 % dostęp przez cPanel Pro 1.0 (RC1) zrobiłem export bazy danych na dysk oraz cała strone ze wszystkimi skryptami itp. moj drugi hosting jest na 1and 1 .co.uk gdy wrzuce baze danych oraz strone strona wyswietla sie ok do pewnego momentu gdy klikniesz login wpiszesz login i haslo klikasz zaloguj i 5h stoi w miejscu gdy klikniesz odswierz strone pojawi sie Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/includes/init.php:1) in /home/xxx/public_html/includes/init.php on line 198 ta linijka w kodzie to
przy wylogowywaniu wiele wiecej błędów diwne jest to ze dla smiechu i sprawdzenia zarejestrowalem sie na darmowym hostingu równiez .2freehosting.com wrzucilem baze i stronke Kurcze działa znow cała strona na moim serwerze domowym tez ta strona działa w 100% bez zadnych bledów heder itp mam tez hosting na godaddy.com jednak gdy wrzucam strone i baze danych robi sie caly cas to samo ... błąd na błędzie czy ktoś moze mi wyjasnic dlaczego na darmowym hostingu działa wszystko jak nalezy a na płatnym z domeną zarejestrowana nie Ten post edytował Cykor 6.07.2014, 16:44:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na jednym serwerze masz włączone raportowanie błędów, a na drugim widocznie nie. Miliard tematów z tym błędem znajdziesz w google
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jestem przekonany ze strona jest w 100% działająca bo korzystam z niej na starym hostingu ostatnio cos sie tnie i mam problemy z nim wiec chcialem sie przeniesc na wiekszy serwer jednak nie moge przez te bledy które wyskoczyły z pupy ze tak powiem chciałbym zapytac was jak moge rozwiazac ten problem sprawdzalem nie mam zadnych znaczków przed <?php ani za i na koncu tez nie ma chodzi o to ze strona dziala na jednym serwerze na drugim nie
dziekuje bardzo za checi do pomocy jednak poradzilem sobie backup z starego serwera nie zapisal wersji php ;p ustawiona byla standardowo na 5.4 zmienilem na taka sama jak mam na starym serwerze 5.3.237 i działa Ten post edytował Cykor 6.07.2014, 17:15:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to przecież kolega napisał, że serwery mogą różnić się konfiguracją php.ini (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Swoją drogą w każdym pliku gdzie używasz header masz dane na początku ob_start? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsza zasada radzenia sobie z problemami - sprawdź czy ktoś już takiego problemu nie miał: http://phpedia.pl/wiki/Cannot_add_header_i...rs_already_sent
Wklejasz kawałek błędu w wyszukiwarkę a tam nagle się okazuje że lekko ponad kilka milionów podobnych tematów zostało poruszane.. Jeżeli wam się wydaje że ja czy ktoś inny zawsze znamy odpowiedź na wszystko, to jesteście w błędzie, my poprostu albo mieliśmy z tym do czynienia, albo wiemy jak korzystać z wyszukiwarki. To kurde powinno być podstawowa wiedza na wszystkich zajęciach informatyki w szkołach.. Bo co z tego że umiesz tworzyć tabelki w office jak sobie z najprostszymi problemami ludzie nie radzą :/ nie myśl że mam tutaj jakieś pretensje do ciebie bezpośrednio, raczej pośrednio do ciebie, a głównie do sposobu nauczania w szkołach.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:01 |