![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
W samym temacie nie da się tego sprecyzować, ale chodzi o to że potrzebny mi skrypt który będzie wywoływał pewien plik tylko wtedy gdy otrzyma odpowie od niego np. zakres liczb powyżej 1 i dodatkowo by wykonywał się cały czas jednak tylko przy spełnieniu warunków i otrzymaniu odpowiedzi. Niżej napisałem takie coś proste co działa jak należy. Bo skrypt ma wywoływać plik "import.php" i ma drukować na stronie otrzymaną wartość, zadaniem konkretnym jest wykonywanie tego skryptu w kółko jednak moje rozwiązanie powoduje że plik jest wywoływany cały czas nawet gdy nie udzieli odpowiedzi i gdy wyłączę przeglądarkę to skrypt wykonuje się w zapasie wywołań na serwerze. Oczywiście mogę wstawić czas np 1 sekundę dla "setInterval()" ale jak skrypt będzie się wykonywał szybciej to nie chcę by skrypt czekał i chcę by wykonywał się na zasadzie oczekuje na odpowiedź i się wykonuje i potem znowu czekam na odpowiedź aż do spełnienia warunku np liczby większe od 1.
Ten post edytował eKodzik 4.07.2014, 15:29:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:32 |